Saha Satış Otomasyonu

Saha Satış Otomasyonu Nedir?

Saha satış otomasyonu satış aktivitelerinin merkez ofis ve saha ekipleri arasında hızlı ve kolayca paylaşılıp görüntülenebilmesini sağlamaktadır. Özel bir yazılımdır. Farklı ek özelliklerle teknolojiden faydalanarak iş akışınızı hızlı ve verimli bir seviyeye getirmek amaçlanmıştır. Erişmek istediğiniz verileri uzun süreler arama zahmetinden sizi kurtarmak için pratik kullanıma sahiptir. Kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olarak tasarlanmıştır.

Saha ekiplerinin satış süreçlerinde çoğunlukla verilerin, merkez ofise aktarımı aksayabiliyor. Bulut tabanlı özel bir yazılım olan saha satış programı ise işlerinizin aksamamasını sağlamak için özenle geliştirilmiştir. Sürekli gelişen ve güncellenen bir yazılım olması sayesinde hem farklı özellikler eklenmekte hem de verileriniz düzenli olarak yedeklenerek güvenli kalmaktadır. Çevrimiçi ve çevrimdışı kullanımı sayesinde veri yükleyişiniz asla aksamaz.

Kullanıcı yetkilendirme özelliği sayesinde yetkili personelleriniz dışında verilere erişim sağlanmamasına olanak tanır. Saha ekiplerinizin iş verimini daha çok arttırmak ve tüm satış sürecine hakim olmak için sistemden tüm hareketleri inceleyebilir merkez ofisinizden de bu sürece hakim olabilirsiniz.

Saha Satış Programı Ne İşe Yarar?

  • Saha satış otomasyonu, ekiplerinizin fatura kesme, tahsilat alma ve ödeme işlemlerini sisteme kaydederek hızlı bir şekilde merkez ofisin görüntüleyebilmesini sağlar.
  • Faturalarınızı, sipariş bilgilerini veya ödemelerinizi müşterilerinize kısa bir sürede iletmenize olanak tanır.
  • Gerekli belgeleri PDF formatına dönüştürerek sizi çıktı alma zahmetinden kurtarır.
  • Veri akışının bu kadar hızlı ve pratik olmasıyla hem zamandan tasarruf etmenizi hem de iş yükünüzü hafifletmeyi sağlar.
  • Güvenilir bir donanıma sahip olmak ise iş performansınıza olumlu katkıda bulunacaktır.
  • GPS uydu konum bilgisi ile çalışanlarınızın müşterilerle olan işlemlerinin süre takibini kontrol etmenize ve plasiyerlerinizin zaman kullanımının etkinliğini inceleyebilirsiniz.
  • Kullanıcılar için güvenilir bir tercih olan mobil saha satış yazılımı, sizin için en iyisi olmayı hedeflemiştir.

Sizi basit fakat zaman alan işlemlerden saniyeler içinde kurtarabilir ve iş akışınızı daha da hızlandırabilirsiniz. Pratik bir kullanım için tasarlanan özelliklerle farklı kategorilerde yükleme yapma imkanınız da vardır. Kendi bulut tabanına sahip olmasıyla verilerinizin güvenliği tehlikeye girmez ve rahatça saklanmasına olanak sağlar. 

saha satış programı

Ücretsiz Deneyin !

Herhangi bir kredi kartı bilgileri vermeden 14 gün boyunca tüm özellikleri ücresiz olarak deneyebilirsiniz.