Saha Satış Programı Faydaları? Neden Kullanılmalıdır?

Saha satış programı faydaları arasında gelişen ve büyüyen firmaların ilgili birimler arasında iş akışının doğru ve hızlı sağlanması için kullanılmalıdır. Firmanız için bir donanıma sahip olmamak bazı aksaklıkları da birlikte getirir. Bunlar şu şekilde olabilir;

  • Verilerin tek tek kaydedilmesi ve arşivlenmesi zaman alacağından yeni gelen veriler için de aynı işlem döngüsü devam eder. Dolayısıyla işlerde zaman kaybı olabilir.
  • Sahadaki plasiyerlerin zamanlarını ne kadar etkin ve doğru kullandığı bilgisine ulaşamamak, yönetim açısından da zorluk çıkarabilmektedir. Saha satış programı saha çalışanları için mutlaka gereklidir.
  • Her çalışana özel iş planlaması yapmak ve takip edip kaydetmek yöneticiler için oldukça zaman alan bir işlem olabilmektedir.
  • Firma verilerinin kaybolmayacak ve güvenli bir yere kaydedilmemesi sonucunda önemli belgelerinizde kayıp sorunu yaşanabilir.
  • Cari risk yönetimi esnasında gözden kaçırılan işlemleri uyaran bir fonksiyon olmadığında istenmeyen risk sonuçları ortaya çıkabilir.
  • Müşterilerin istediği acil belgelere arşivlerden zor ulaşılması sorunlarını müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyebilir.

Saha Satış Yenilikçi Midir?

Gelişen teknolojinin iş hayatına artılarından ilham alınarak geliştirilen donanım elbette böyle bir özelliğe sahip. Her firma kullandığı donanımın en yenilikçi ve etkin özelliklere sahip olmasını ister. Bu istekler doğrultusunda saha satış yazılımı her zaman güncellenmekte. Bir donanım olması sayesinde güncellenebilir ve yeni özellikler eklenebilir yapıdadır. Firmaların iş verimini sağlamaları için tasarlanan donanım iş akışına faydalı olacak birçok yeniliği takip ederek kendi bünyesinde geliştirip eklemektedir.

Saha Satış Programı Sadece Saha Çalışanları İçin Midir?

Saha satış programı faydaları ağırlıklı olarak saha satış işlemleri için geliştirilse de merkez ofis çalışanlarının fatura, tahsilat, ödeme işlemlerine anlık erişimlerini sağlamaktadır. Bu sebeple sadece saha çalışanları için değildir. Yöneticilerin sahadaki plasiyerlerin aktivitelerini incelemelerine olanak sağlar. Donanım hem merkez ofis işlemleri hem de saha işlemleri için birçok özellikle kullanıcılara sunulmakta.

Sadece satış programı değil aynı zamanda veri depolama, harita ile yol tarifi, malzeme fotoğraf desteği, gelişmiş kampanya desteği, barkod desteği gibi birden fazla işlem gerçekleştirebilmektedir. Bu sebeple firmalar için kaliteli ve verimli bir çalışma sistemi saha satış yazılımı ile mümkündür.

Ücretsiz Deneyin !

Herhangi bir kredi kartı bilgileri vermeden 14 gün boyunca tüm özellikleri ücresiz olarak deneyebilirsiniz.