Saha Satış Yazılımı Ne İçin Kullanılır?

Saha satış yazılımı farklı birçok özelliğe sahip bir yazılımdır. En etkili özelliği ise satış işlemlerinin saha ekipleri ve merkez ofis çalışanları arasında hızlı ve doğru iletimini sağlamaktadır. Başka neler için kullanıldığı listemizde sizler için sıraladık.

  • Saha satış işlemleri yapan elemanlarınızın anlık kaydettiği verilere ofis elemanlarının erişimini kolaylaştırmak için kullanılmaktadır.
  • Veri akışında aktarımı aksatmamak ve veri kaybolmasını engellemek için kullanılır.
  • Verilerin güvenli kalması için saha satış yazılımı çok iyi bir araçtır.
  • Müşretilerinize iletmek istediğiniz belgeri PDF formatına çevirerek, ekstra belge iletme zamanından tasarruf etmek için kullanılabilir.
  • Fatura kesme, ödeme, tahsilat alma gibi tüm işlemleri kaydetme özelliğine sahiptir.
  • Cari risk yönetimi özelliğiyle risk litimi oluşturmayı sağlar. Bu sayede risk limitine yaklaşıldığında uyarı vererek istenmeyen sorunların önüne geçilmesine olanak tanır.
  • Konumu kayıtlı olan carinin adresine harita ile yol tarifi özelliği sayesinde ulaşımı hızlı ve kolay bir şekilde sağlar. Ziyaretlerde zaman kaybetmeyi ortadan kaldırır.
Saha satış programı

Saha Satış Programı Ek Özellikleri Nelerdir?

Saha satış programı gelişmiş bir donanım olmasıyla kullanıcılara tek bir özellik sunmaz. Gelişmiş kampanya desteği özelliğiyle kampanya oluşturma süreçlerinizde size yardım eder. Saha ekiplerinizin kampanyalardan anında haberdar olup müşterilere tanıtmasına olanak tanır. Müşteri memnuniyeti için çalışmanıza faydalı olur.

Çıktıların anlık paylaşımı sayesinde acil iletmeniz gereken faturaları ya da ödemeleri müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmenize de olanak sağlar.

Saha satış yazılımı gelişmiş barkod desteği özelliği için cep telefonu ya da tabletteki kameralardan yararlanarak barkod okuma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetin çekmediği alanlarda iş akışınızın aksaması sorununu tamamen ortadan kaldırır. Plasiyerlere internetin olmadığı alanlarda veri kaydetmeyi sağlayabilen bir donanım olarak geliştirildi.

Saha Satış Programı Hangi Para Birimleri İle Çalışır?

Büyük firmalar da artık sadece tek para birimi ile çalışmamaktadır. Bu sebeple firmaların en çok aradığı özelliklerden biri de çoklu para birimi ile çalışan bir donanımdır. Saha satış programı firmalara çoklu para birimi ile çalışabilme özelliği sayesinde kolaylık sağlamayı amaçlamaktadır. Dövizli bütün işlemler anında kolayca ve güvenle yapılabilmektedir. Bu sayede programı kullanarak firmanıza artı bir değer katabilirsiniz.

Ücretsiz Deneyin !

Herhangi bir kredi kartı bilgileri vermeden 14 gün boyunca tüm özellikleri ücresiz olarak deneyebilirsiniz.