Saha Satış Sistemi Firmalara Hangi Avantajları Sağlar?

Saha satış sistemi ile iş hayatında iş akışının aktif ve hızlı olması firmaların başarısının anahtarlarındandır. Saha satış programı ise gelişen teknolojinin ürünlerinden biri olarak firmalara bazı avantajlar sağlar. İş yükünü hafifleten ve daha sistemli bir çalışmayı mümkün kılan bu avantajlardan bazılarını sizin için yazımızda sıraladık.

  • Kendi bulut tabanlı çalışma sistemine sahiptir. Hiçbir zaman verileriniz kaybolmaz veya güvenlik sorunu yaşamazsınız.
  • Sesli komut sistemiyle sunumlarda ulaşmak istediğiniz belge, fotoğraf gibi araçlara saniyeler içinde ulaşabilirsiniz. Sunumunuzu yarıda bırakmanız gerekmez.
  • Saha satışında çalışan elemanlarınız için online, offline çalışma imkanı sunar. Saha satış sistemi ile veriler internet bağlantısı olmadan da her an kaydedilebilir.
  • Programda kullanıcı yetkilendirme eklentisi sayesinde sadece ilgili kişilerin veriye erişimi sağlanırken, başka kişiler verileriniz üzerinde işlem yapamaz.
  • Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde herkes için kolay ve rahat kullanım sunar. Kullanımı için ek eğitim gerektirmez.
Mobilrut Saha Satış Programı
Mobilrut Saha Satış Programı

Saha Satış Programı, Zaman Kullanımına Nasıl Katkı Sağlar?

Sahada satış yapan firmalarda çoğu zaman sahadaki elemanların zamanını nasıl kullandığı, hangi müşteri ile ne kadar zaman görüşüldüğü bilgisine ulaşılamamaktadır. Saha satış programı sayesinde çalışanlarınıza rota oluşturabilir zaman planlamalarını yapabilirsiniz. Çalışanlarınızın GPS konum bilgisine erişme imkanı sunan yazılım sayesinde işlem süreleri hakkında doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.

Online ya da offline çalışması sayesinde veri girişlerini takip ederek sahada olmasanız da sizlere iş takibi imkanı sunmaktadır. Hızlı bir altyapı hizmetine sahip olmasıyla da zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar.

Saha Satış Programı Verimli Midir?

İş hayatında teknolojiden yararlanmak işinde öncü firmaların da içinde olduğu bir durumdur. Saha satış sistemi işini ileriye taşımak isteyen firmalar için birçok özellikle donatılmış yazılımdır. Sürekli gelişen ve güncellenen özelliğiyle her zaman işinize yarayacak yeni özelliklerle iş performansınıza katkı sağlar. Farklı dil seçenekleri ile firmalara dünya standartlarında hizmet sunmaktadır.

Yazılım veri depolanması için firmanıza ekstra bilgisayar ya da sunucu gerektirmez. Ekstra masraf yapmadan da iş akışınızı başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar. Saha satış sistemi kullanan firmalarda birimler arası veri akışı hızlı olurken, işverenlerin de iş akışına hakimiyeti etkin olur.

Ücretsiz Deneyin !

Herhangi bir kredi kartı bilgileri vermeden 14 gün boyunca tüm özellikleri ücresiz olarak deneyebilirsiniz.